zondag 23 augustus 2009

Morgen is de grote dag...

Hier weer een bericht vanuit de Gold Coast. Gisteren heeft de openingsceremonie van de Spelen plaatsgevonden. De eerste uren zijn voor ons sporters vooral veel hangen en wachten maar uiteindelijk is het natuurlijk harstikke mooi als je met je team de zaal in loopt waar je door het publiek wordt toegejuicht. Daarna volgden verscheidende optredens van gymnasten, zangers en muzikanten. Erg mooi. Ook waren er verscheidende speeches van o.a. de minister van Sport, de president van de WTGF en een Amerikaanse snowboarder (brons op Olympische Spelen in 2002) die een levertransplantatie heeft ondergaan. Dit laatste was wel erg mooi om te horen, rest vrij langdradig vond ik. De seremonie werd afgesloten met een BBQ voor alle aanwezigen. Erg lekker maar het was wel vechten op het laatst om nog een toetje te krijgen!

Gisterochtend waren de eerste wedstrijden al; namelijk de 3km voor vrouwen en 5km voor mannen. Bij de mannen deden voor ons twee deelnemers mee. Elco heeft hierbij de 5e plaats behaald. Aris-Jan heeft helaas moeten opgeven.

Vandaag vonden er al heel wat wedstrijden plaats. Alle uitslagen etc zijn op de site van de stichting te zien: www.sportentransplantatie.nl. Uit mijn hoofd hebben we nu al 5 medailles bij elkaar! Zelf heb ik vandaag badmintontraining gehad. Deze ging vrij goed. Was even wennen aan de zaal. Het is een houten vloer; heel stroef dus blessuregevoelig. Ik heb de meeste tegenstanders al zien spelen (in totaal 7), alleen degene waar ik het eerste tegen moet niet. Mijn eerste indruk is nu dat ik wel een kans op een medaille heb. Maar dat is natuurlijk altijd afwachten. Het is erg heet in de zaal en mijn teen is een stuk beter maar nog niet helemaal genezen. Ook het dubbelen met Carolien ging erg goed; verscheidende omstanders (wel allemaal mannen) waren van mening dat we de finale wel moeten kunnen halen. In onze categorie zijn maar 4 dubbelparen, dus we achten die kans zelf ook wel redelijk. Het is nu nog even onduidelijk of er gespeeld zal worden met een drop-off of poule systeem.
Ook Glenn heeft zijn laatste training gehad; morgen is namelijk ook het tennis single. Het ging erg goed voor zijn gevoel. Helene de coach is er ook, en samen met Hugo zullen ze hem helpen om rustig te blijven. Als hem dat lukt, kan hij waarschijnlijk ver komen. Hij moet gelijk de eerste wedstrijd spelen, in tegenstelling tot Bob, die een bay heeft. In totaal zijn er 14 spelers in hun categorie.

Vanavond gaat ook voor het eerst het Holland House open. Hier zullen alle medaillewinnaars gehuldigd worden. Of wij daarbij aanwezig zijn weet ik nog niet; omdat we morgen natuurlijk ook fit moeten zijn en al om 6 uur op pad moeten.

Tot zover weer. Ik ga proberen morgenavond verslag te doen maar weet niet of het gaat lukken.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Michelle
Dat klinkt erg positief en fijn te horen dat het met je teen beter gaat.
Ik zal morgen voor jullie beide heel hard duimen. Keyword is dus "RUSTIG". Succes!!
Groetjes Kate

Matthijs Sypkens Smit zei

Hoi Michelle,

Heel veel succes morgen voor zowel jou als ook de rest van de ploeg! Hopelijk lukt het om in de prijzen te vallen, maar pas op de tegenstander niet te onderschatten. Je hebt in ieder geval genoeg kwaliteiten om een goede kans te maken.
Groetjes en succes, Matthijs (SV Irene)

yvonne zei

Lieve Michelle,

Morgen is de grote dag, waar je twee jaar naar toe hebt geleefd. Heel spannend voor jullie maar ook voor ons.
Fijn dat de training goed verlopen is. De vooruitzichten klinken goed.
We duimen met zijn allen voor jou, Glenn en de rest van de ploeg. Probeer rustig te blijven, jullie kunnen het.
HEEL VEEL SUCCES morgen, we wachten met spanning op je telefoontje.

Liefs van Roy, Dominique, Kelly, papa en Yvonne

yvonne zei

Lieve Michelle,

PROFICIAT met je twee bronzen medailles. Fantastisch, heel goed gedaan. We zijn SUPER TROTS op je.

Groetjes en liefs
Roy, Dominique, Kelly, papa en Yvonne

Rene zei

Hoi Michelle
Fijn om te lezen dat je het goed heb gedaan van harte met het Brons
en ook voor je partner.
Geniet nog van de rest en succes verder.

Groetjes René

Anoniem zei

Lieve Michelle,

Morgen is nog een spannende dag,
de estafette. We wensen jullie HEEL VEEL SUCCES en duimen natuurlijk met zijn allen voor een medaille.

Lieve groetjes,

Yvonne

Shari zei

Chelke, Zet hem op:D
heeeel veeel succes! Jullie kunnen het.

Dikke kus.

yvonne zei

Hey Michelle,

Super gelopen, jullie 4 meiden,
geweldig, VAN HARTE GEFELICITEERD
met het zilver op de 4 x 100 mtr.
Stiekem gehoopt, maar eigenlijk niet verwacht en dan is het toch werkelijkheid. We zijn meer dan trots op jullie.

Liefs en een dikke kus van Roy, Dominique, Kelly, papa en Yvonne

Ingrid zei

Hallo Michelle,

gefeliciteerd met de estafette medaille, volgens Hilde heb je super gelopen, de andere ook neem ik aan want estafette doe je met z'n vieren.
Geniet nog van je laatste dag en van al je medailles

Ingrid

出合い zei

日頃出合いがなくてお困りの方は当サイトをご利用するだけで素敵な出合いが体験できること間違いなし!最高の出合いで最高の恋愛をしてみませんか?